Slide Left Slide Right

A koronázási város

Pozsony

...több...

Duna királynője

Budapest

...több...

Az örök város

Róma

...több...

A fények városa

Párizs

...több...

A Földközi-tenger gyöngye

Antalya

...több...

A száztornyú város

Prága

...több...

Bemutatkozás

Sziasztok, a nevem Kádek Péter, 23 éves vagyok Ógyalláról. A Középiskola elvégzése után egy évig egy multinacionális cégnél belekóstolhattam az alkalmazotti munkába. Rengeteg új dolgot tanultam, és sok új embert ismertem meg ez idő alatt. A munka változatos volt, alapjában véve mégis monotonnak tűnt. Ezért sem tudtam elképzelni, hogy 10-20 évig itt dolgozzak.

A Főiskolai élet újra fiatalos lelkesedéssel töltött el, mivel az új ismeretek számtalan új eseménnyel és megoldásra váró problémával párosultak. 2013 nyarán, egy születésnapi összejövetelen megismerkedtem egy olyan személlyel, aki a társalgás során felvázolta saját jövőképét, valamint azt, hogy mit szeretne elérni és hova tart! Ez a jövőkép nagyon magával ragadott, mondanom sem kell, hogy azóta együtt építjük ezt az üzletet, ami nekem egy új fejezetet nyitott az életemben. A 1,5 év alatt rengeteg pozitív dolgot adott nekem ez a lehetőség: magabiztosságot, határozottságot, ezáltal megerősödött a személyiségem is. A csapat, melynek én is tagja vagyok, egy nagyon fiatalos, ambiciózus és megbízható közösség, amelyre bátran támaszkodhatok, bármilyen jellegű problémáról legyen is szó.

Ez a lehetőség számomra sokat adott: személyiségileg is sokat változtam, számtalan új embert ismerek meg ez által, valamint az utazás…
Idén nyáron 5 országban jártam, ahol páratlan élményekkel lettem gazdagabb. Nincs ahhoz foghatóbb érzés, amikor az ember 2505 m t. sz. f. magasságban áll, ott ahol minden elcsendesül, és határtalanul boldognak érzi magát, vagy amikor a fények csodálatos városában az Eiffel torony tetején ünnepelheti a születésnapját. De nem is szaporítom tovább a szót, véleményem szerint a képek magukért beszélnek. Mondandómat egy ideillő idézettel zárnám:

Az álmodozás nem kerül semmibe. Akkor fordul komolyra a dolog, amikor nekilátunk, hogy konkrét lépéseket tegyünk annak érdekében, hogy valóra váltsuk az álmainkat.

- Bear Grylls -

A siker 12 pontja


1
Határozottság és cselekvés

2Célok kitűzés és megvalósítása

3
Kreativitás és alkotás

4Tényeken alapuló döntéshozatal

5
Tökéletességre való törekvés

6Kilépés a komfort zónából


7A jövőbe tekints nem a multba

8
Pozitív beállítottság

9Egyensúly fentartás az életben

10
Ne várj azonnal eredményekre

11Ne félj segítséget kérni

12
Kitartás és magabiztosság

Elérhetőség

kpeti1991

info@kadekpeter.eu